fbpx
Політика

Глава АП Андрій Льовочкін перебуває на роботі, – заява Олександра Єфремова

За словами голови фракції «Партії регіонів» в українському парламенті Олександра Єфремова, керівник президентської адміністрації Андрій Льовочкін перебуває сьогодні на своєму робочому місці.

«Льовочкін сьогодні вранці знаходиться на роботі і виконує свої обов’язки», – повідомив Олександр Єфремов, коментуючи інформацію про нібито відставку зі своєї посади глави адміністрації президента.

Нагадаємо, що 30 листопада в ряді українських ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що Андрій Льовочкін подав у відставку. За даними джерел, відставка Андрія Льовочкіна могла бути пов’язана з незгодою з діями правоохоронців щодо розгону Євромайдана в центрі української столиці.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Також нагадаємо, що в ніч з п’ятниці на суботу спецпідрозділом «Беркут» була застосована сила проти протестуючих, які перебувають на Майдані Незалежності. Ці події викликали широкий громадський резонанс і призвели до ще більш масових акцій протесту.

Події в Києві, пов’язані з розгоном спецпідрозділом «Беркут» протестуючих в центрі Києва, засудили представники Сполучених Штатів та Європейського союзу.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: