fbpx
Політика

У керівника фракції Партії регіонів немає жодної заяви від депутатів про вихід з фракції – О. Царьов

Жоден депутат не подав заяву про вихід з фракції ПР – О. Царьов

Ні у спікера парламенту, ні у керівника фракції Партії регіонів немає жодної заяви від депутатів про вихід з фракції. Про це під час відеомосту повідомив народний депутат ПР Олег Царьов, передає кореспондент УНН.

"У нас  щойно відбулося засідання фракції… ми заслухали керівника фракції, також був присутній спікер парламенту. Досі жодної заяви про вихід з фракції Партії регіонів до нас не надходило", – повідомив О. Царьов.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Він також зазначив, що деякі депутати спростували інформацію про свій намір вийти з фракції і сказали, що вони не надавали такої інформації.

На уточнююче питання про вихід з фракції ПР Інни Богословської, О.Царьов відповів: "Ні у спікера парламенту, ні у керівництва фракції немає заяви Богословської".

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

У той же час він відзначив, що особисто виступав за необхідність виключення І. Богословської з фракції, однак, рішення про виключення не було прийнято.

Джерело: УНН

Читайте також: