fbpx
Політика

ПР: Заклики й гасла опозиції – агресивні, а дії – безвідповідальні

Партія регіонів: дії опозиції – безвідповідальні

У Партії регіонів назвали безвідповідальними дії опозиції, яка ініціювала масштабну акцію протесту в Києві в неділю. Заклики й гасла опозиції – агресивні, а дії – безвідповідальні, але це ж легше і зручніше, ніж працювати і робити хоч щось корисне і потрібне. Про це сказав член парламентської фракції Партії регіонів Євген Мураєв, передає УНН.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

"Те, що на вулиці столиці вийшла така кількість людей, – безумовне підтвердження того, що Україна – демократична держава. Але хуліганські дії і відверті провокації, розбиті вікна КМДА, захоплення державних і адміністративних будівель – це не просто небезпечно", – зазначив політик, заяву якого цитує офіційний сайт партії.

Читайте також:  Проросійські сили скористалися протестом фермерів у Чехії

Водночас член фракції Партії регіонів Владислав Лук’янов заявив, що опозиція не повинна провокувати конфлікти і штучно "підвищувати градус" подій у суспільстві. "Держава зобов’язана вжити адекватних заходів. Там, де є велике скупчення людей, потрібно забезпечити порядок. І як громадянин, і як політик я вимагаю, щоб був наведений порядок", – сказав депутат.

Джерело: УНН

Читайте також: