fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

МВС: До правопорушень біля будівлі адміністрації президента причетні понад 300 радикально налаштованих членів організації “Братство”

До заворушень на Банковій причетні понад 300 членів "Братства" – МВС 

Правоохоронці встановили, що до неправомірних дій біля будівлі адміністрації президента України причетні понад 300 членів організації "Братсво". Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на сторінці МВС у Facebook, передає УНН.

У повідомленні наголошується, що міліція частково встановила ініціаторів заворушень у столиці, про причетність цих людей до подій повідомляють активісти, які нещодавно були затримані правоохоронцями.

Читайте також:  Трагедія в дитячому таборі в Карпатах: від удару блискавки загинув 22-річний волонтер

"Зокрема неправомірні дії біля Кабінету міністрів були організовані за активної участі близько 100 громадян, дії яких координував громадянин на ім’я Андрій Фещук. До правопорушень у будівлі адміністрації президента причетні понад 300 радикально налаштованих членів організації  "Братство", які діяли під керівництвом Дмитра Корчинського", ​​- йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Затримано підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон

У МВС також зазначили, що "затримані повідомили, що безлад біля будівлі КМДА супроводжувався представником ВО "Свобода" на прізвище Мірошниченко".

Джерело: УНН

Читайте також: