fbpx
Політика

З фракції ПР вийде ще 6 депутатів

Джерело: з фракції ПР вийде ще 6 депутатів – серед них Тігіпка і Волков

 Фракцію ПР вже покинула Ю. Льовочкіна

 До виходу з фракції Партії регіонів у ВР готуються ще ряд депутатів. Про це УНН повідомило джерело в партії. За словами співрозмовника агентства, найближчим часом фракцію ПР можуть покинути Волков, Мирний, І. Фурсін, І. Горіна, С.Тігіпко та С. Фабрикант.

 Крім того, співрозмовник підтвердив, що фракцію ПР вже покинула Ю. Льовочкіна.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Як повідомляв УНН, сьогодні народний депутат Микола Рудьковський написав заяву про вихід з фракції ПР. Вчора про вихід з Партії регіонів у зв’язку з подіями на Євромайдані заявили народні депутати Інна Богословська і Давид Жванія.

Нагадаємо, раніше вже не раз з’являлася інформація про те, що депутати, які зараз виходять з фракції ПР, належать до групи Сергія Льовочкіна і директора групи компаній GroupDF Дмитра Фірташа.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Політологи вже зараз не виключають, що найближчим часом у ВР буде створена нова фракція, куди увійдуть майже всі депутати, що відкололися від фракції ПР. У кулуарах ВР давно ходять чутки, що неформальним лідером депутатів-регіоналів групи Льовочкіна був весь час С. Тігіпко.

Джерело: УНН

Читайте також: