fbpx
Політика

Штурм адміністрації президента – провокація російських спецслужб – Богословська

Богословська заявляє, що штурм адміністрації президента – провокація російських спецслужб

 Штурм адміністрації президента – провокація російських спецслужб. Про це в прямому ефірі телемарафону «Вихід Є!» на телеканалі ТВі заявила депутат Інна Богословська, яка 30 листопада вийшла з фракції Партії регіонів у знак незгоди з жорстоким розгоном Євромайдану. Як повідомили УНІАН у прес -службі ТВі, вона також заявила, що зараз дуже важливо, щоб масові протести, які проходять у Києві і у всій Україні, залишилися в мирному руслі.

«Путін чекає війни, – заявила вона, – Путін стоїть на низькому старті, щоб «відгризти» шматок нашої території». Богословська переконана, що «в ситуації, що склалася Верховна Рада України повинна стати єдиним центром прийняття рішень».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Президент, – переконана вона, – фактично делегітимізований, уряд після всім відомих подій не має ніякого морального права брати на себе прийняття будь-яких рішень».

На думку Богословської – єдиний варіант мирного розвитку подій – це « відставка – вже сьогодні ввечері – всіх силовиків, і терміновий візит Януковича до Європи, де він повинен заявити про негайне скликання позачергового саміту Україна -ЄС. Переконана, що Європа негайно відгукнеться на такі заклики Януковича».

Вона зазначила, що в країні склалася дуже небезпечна ситуація. «Медведчук, цей прихвостень Путіна, виконує злочинні вказівки ФСБ. Провокаторів дуже багато», – заявила Богословська, зазначивши, що вона переконана, що штурм адміністрації президента – теж провокація російських спецслужб. За її словами, в ці хвилини у готелі «Київ», в якому проживають народні депутати, роздають мішки з грошима молодим людям спортивної статури.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Нагадаємо, після жорстокого розгону Євромайдану в Києві в ніч на 30 листопада, сьогодні в столиці і у всій країні сотні тисяч громадян вийшли на акції громадянського протесту. Близько 14:00 почався штурм адміністрації президента України. Люди відтягнули залізну огорожу, яка захищає активістів від бійців «Беркута». Чути вибухи шумових шашок, активісти кидають фаєри в  «беркутівців». Активісти скандують: «Зека – геть!». Всього біля АП знаходиться кілька тисяч осіб. Бійці «Беркута» використовують проти активістів шумові гранати.

Джерело: УНІАН

Читайте також: