fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

ЗМІ: на Майдані Незалежності встановлюють огородження і намети

За повідомленнями різних видань, на головній площі країни – Майдані Незалежності, встановлюють намети. Крім того, протестувальники встановлюють в центральній частині української столиці огорожі, для спорудження яких використовуються міліцейські паркани, а також підручні матеріали.

Повідомляється, що огородження протестувальники споруджують поперек вулиці Хрещатик з двох сторін від Майдану Незалежності і з боку вулиці Інститутської. У ЗМІ пишуть про те, що протестуючі залишають можливість проїзду автомобілям "швидкої допомоги". Також повідомляється про те, що на центральній площі Києва встановлюються і намети.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

На Майдані Незалежності в даний момент знаходяться близько п’ятнадцяти тисяч людей.

Наголошується, що політики, які звертаються до протестуючих, закликають тільки до проведення мирних протестів. Мітингувальників також просять не реагувати на провокації.

Раніше ми наводили слова одного з лідерів української опозиції Арсенія Яценюка, який розповів, що в опозиціонерів на завтрашній день є чіткий план: «… Завтра ми почнемо з пікету Кабінету міністрів України», – зазначив лідер «Батьківщини» і підкреслив, що «наша основна політична вимога на завтра – відставка уряду», а «наше основне завдання – відставка Януковича, але початок цієї відставки – відставка уряду Азарова-Януковича».

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

За матеріалами: Інтерфакс-Україна, Pravda.com.ua

Читайте також: