fbpx
Політика

Янукович підтримає будь-яке рішення ВР – Рибак

Президент України Віктор Янукович виступає за діалог з представниками громадських рухів і готовий підтримати будь-яке рішення Верховної Ради. Про це на брифінгу журналістам заявив спікер Верховної Ради Володимир Рибак за підсумками погоджувальної ради, яка відбулася напередодні.

«Я спілкувався з президентом. Він виступає за діалог … Він підтримає рішення, яке ми приймемо у Верховній Раді», – заявив спікер парламенту.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

Крім того Володимир Рибак зазначив, що Кабінет міністрів повинен продовжувати працювати в штатному режимі і забезпечувати життєдіяльність країни.

«Головне питання – ситуація в країні. Виконавча влада повинна працювати, забезпечувати життєдіяльність», – зазначив він.

Водночас Володимир Рибак не виключає проведення спільного засідання членів Кабміну і лідерів парламентський фракцій. Проте на даний момент він не має інформації про те, де знаходяться члени уряду, адже будівля заблокована.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: