fbpx
Політика

Харків підтримав Януковича і євроінтеграцію

У Харкові прийняли резолюцію на підтримку євроінтеграції України

Сьогодні в ході мітингу на площі Свободи була прийнята резолюція на підтримку євроінтеграції України і дій президента України Віктора Януковича. Про це УНН повідомили в прес-службі Харківської міськради.

Під час заходу голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, звернувшись до мітингувальників, підкреслив, що присутність небайдужих харків’ян на площі – це підтримка президента Віктора Януковича в його прагненні відстояти національні інтереси України і в переговорах з Росією, і в переговорах з європейським співтовариством. Звертаючись до присутніх на мітингу, він підкреслив, що відстрочення у підписанні Угоди про асоціацію з Євросоюзом – це "не відмова від амбітної мети, а мудре, хоча і вимушене рішення держави, продиктоване виключно національними інтересами".

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

"Президент України Віктор Янукович у Вільнюсі послав чіткий сигнал – Україна має намір підписати угоду в найближчій перспективі. Визначивши пріоритетом рух на захід, ми зацікавлені у взаємовигідних зовнішньоекономічних відносинах з усіма країнами-партнерами. Не тільки ми, а й Європа потребує економічно сильної, демократичної, поважаючої себе і шанованої іншими української держави. У нас достатньо волі і сили, щоб побудувати таку Україну, якою б пишалися ми і наші нащадки. Будуємо Європу в Україні!" – зачитав Михайло Добкін витяг з тексту резолюції.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Джерело: УНН

Читайте також: