fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У розгоні «Євромайдану» винні ті, хто не давав встановити ялинку і ковзанку, – Чечетов

В «Партії регіонів» вважають, що винними в застосуванні сили під час розгону «Євромайдану»у Києві є ті громадяни, які перешкоджали установці льодової ковзанки і новорічної ялинки на Майдані Незалежності.

«Вина тих, хто не давав встановити ялинку, ковзанку», – заявив в інтерв’ю народний депутат України від фракції «Партії регіонів» Михайло Чечетов.

Крім того, у представника «Партії регіонів» поцікавилися, хто все-таки повинен понести відповідальність за силовий розгін «Євромайдану». У відповідь на це Михайло Чечетов заявив: «Потрібно розібратися з тими, хто не давав встановити ялинку, ковзанку» .

Після цього народний депутат від «Партії регіонів» провів аналогію між київським «Євромайданом» і «галасливими сусідами в будинку».

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

«Як бути в такій ситуації, коли в квартирі у одного кожен день п’янка і гулянка, а сусіди хочуть спати?», – дивується Михайло Чечетов.

Також нардеп від «Партії регіонів» висловив переконання в тому, що кияни та гості столиці хочуть бачити в центрі міста саме ковзанку і ялинку, а не «галасливий мітинг».  

У той же час, за словами Михайла Чечетова, всі учасники «Євромайдану» цілком могли реалізувати своє право на проведення мітингу і в іншій частині Києва.

Стало відомо, що київська міліція відкрила 2 кримінальні виробництва після подій, які сталися в ніч на суботу під час розгону «Євромайдану».

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

«Два кримінальні виробництва за статтею 342 "Опір представникам влади, правоохоронним органам" КК України і статтею 296 "Хуліганство"», – розповіли представники МВС України в Києві.

У столичній міліції також розповіли, що надійшло вже 32 звернення від киян, які заявляють про отримання тілесних ушкоджень під час розгону мітингувальників у центрі столиці. Зараз по всіх цих повідомленнях проводиться спеціальна службова перевірка.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: