fbpx
Політика

Регіоналка Бережна наполягає на нових виборах у разі безкарності винних у розгоні «Євромайдану»

Враховуючи останні події, в Україні необхідно ввести надзвичайний стан. А якщо ті, що допустили розгін «Євромайдану» силовими методами не отримають за заслугою і не понесуть кримінальне покарання, в країні потрібно призначити нові вибори. Про це написала народний депутат від фракції «Партії регіонів» Ірина Бережна на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Я категорично засуджую застосування сили проти мирних громадян. Якщо чини, що допустили це, не отримають не політичне, а кримінальне покарання, то це означатиме вихід за рамки правової держави, де гарантовані права і свободи громадян. У такому випадку в країні має бути введений надзвичайний стан і призначені нові вибори», – заявила вона.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Варто відзначити, що напередодні з’явилася інформація про те, що наказ про задіювання «Беркута» для розгону активістів «Євромайдану» в Києві сьогодні вночі дав начальник столичної міліції Валерій Коряк. Про це він особисто заявив журналістам на прес-конференції в суботу, 30 листопада.

Читайте також: