fbpx
Політика

Трансляцію «Шустер LIVE» відновили

Сьогодні, 29 листопада, трансляція політичного ток-шоу «Шустер LIVE» на телеканалі «Інтер» була раптово перервана після того, як лідери парламентської опозиції Віталій Кличко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок спробували силою увірватися в студію. Після довгих дискусій у залі поза ефіром (ведучий Савік Шустер був навіть впевнений, що це його останній ефір і шоу більше сьогодні не вийде), трансляція програми «Шустер LIVE» таки була відновлена. Після поновлення ефіру Савік Шустер пояснив причину тривалої перерви технічним збоєм мовлення.

Варто відзначити, що тепер в студії, окрім раніше присутніх регіоналів Олени Бондаренко, Володимира Олійника, опозиціонера Анатолія Гриценка і віце -прем’єра Олександра Вілкула, з’явилися також Віталій Кличко, Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок та Петро Порошенко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Олена Бондаренко взяла слово і зажадала від Савіка Шустера озвучити справжні причини «провалу» в трансляції ефіру і звинуватила його в підіграванні опозиції. Савік Шустер в своє виправдання знову повторив слова про технічні проблеми на телеканалі. Також він розповів, що спочатку планувався зовсім інший сценарій цього ефіру і гості були запрошені заздалегідь, не знаючи результату Вільнюського саміту. Але так як Угода про асоціацію з Україною у Вільнюсі підписана не була, в останні години довелося повністю міняти сценарій і гостей.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Ми вирішили, що спочатку розповімо в студії, що відбулося в Вільнюсі. А потім обговоримо з політичними лідерами. Але лідери приїхали раніше, вирішили, що їх не пускають. Їх не встигли попередити. У цьому немає нічого страшного. Це робота в прямому ефірі», – зазначив Савік Шустер і запропонував припинити непотрібні політичні дискусії в залі і перейти до обговорення запланованої вільнюської теми.

Читайте також: