fbpx
Політика

Регіонал звинуватив опозицію у спотворенні підсумків Вільнюського саміту

В жодному офіційному документі саміту «Східного партнерства», який відбувся напередодні у Вільнюсі, не вказано, що Євросоюз відмовляє Україні в євроінтеграції. Такі висловлювання звучать виключно з вуст представників української опозиції, щоб виправдати продовження протестних акцій у Києві і в інших містах України. Так прокоментував підсумки саміту «Східного партнерства» народний депутат, член парламентської фракції «Партії регіонів» Ярослав Сухий.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«У підсумкових документах прямо записано, що Україна і ЄС мають намір підписати договір найближчим часом після усунення проблемних питань. У підсумковій декларації, прийнятій за підсумками вільнюського саміту «Східного партнерства», сказано, що сторони взяли до уваги позиції один одного і так само віддані зобов’язанням підписати Угоду про асоціацію», – підкреслив народний депутат.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Водночас Ярослав Сухий припускає, що зовсім скоро українці, які щиро підтримують євроінтеграцію, розчаруються в опозиційних політиках і зрозуміють, що ті їх обманюють.

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: