fbpx
Політика

Меркель чекає на Януковича в Німеччині

 Сьогодні, 29 листопада, канцлер ФРН Ангела Меркель запросила українського президента Віктора Януковича відвідати Німеччину. Дану пропозицію німецький канцлер зробила на саміті «Східного партнерства», який проходив з 28 до 29 листопада в Вільнюсі. Про це повідомляють у прес-службі німецького уряду.

Відзначимо, що сьогодні вранці перед початком засідання саміту президент України Віктор Янукович зустрівся з німецьким канцлером. У ході зустрічі обговорювалися питання, щодо ситуації, яка склалася навколо підписання угоди між Україною та Європейським союзом. Крім зустрічі з Ангелою Меркель, Янукович також провів двосторонні зустрічі з керівником Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу, головою Європарламенту Мартіном Шульцем, головою Європейської ради Херманом ван Ромпеєм, а також з прем’єр- міністром Данії Хелле Торнінг-Шмідтом.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Нагадаємо, що ще минулого тижня Кабінет міністрів України підписав документ, який відкладає підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Дане рішення викликало різку критику з боку європейських держав.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: