«Батьківщина» підтвердила, що лідерів опозиції не пустили в студію до Савіка Шустера

Сьогодні, 29 листопада, лідери опозиційних фракцій Віталій Кличко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок спробували потрапити на ефір політичного ток-шоу «Шустер LIVE» на телеканалі «Інтер». Однак, як повідомляє прес-служба ВО «Батьківщина», група депутатів-регіоналів намагалася помішати їм.

«Коли опозиціонери підійшли до будівлі, регіонали перегородили їм дорогу. Проте вони все ж змогли потрапити в студію програми… Напередодні лідери парламентської опозиції отримали від редакції запрошення взяти участь у програмі з самого початку ефіру (20:30), що можуть підтвердити працівники прес-служби, відповідальні за контакти з телеканалами. Запрошення, як і завжди, було отримано в усній формі. У п’ятницю працівники прес-служби з десяток разів зідзвонювалися з редакторами програми, і ті жодного разу не попередили про скасування участі Арсенія Яценюка або перенесення початку ефіру», – йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомив один зі співробітників студії Савіка Шустера, для того щоб потрапити в студію, опозиціонери застосували силу. На даний момент замість ток-шоу на телеканалі «Інтер» транслюється художній фільм.

Related Post

У той же час, за повідомленням видання «Українська правда» (до слова, від видання в студії «Шустер LIVE» в той момент виступав Мустафа Наєм), увірвавшись в студію, опозиціонери зажадали пояснити, чому їх не пускають. У студію також зайшов Павло Єлізаров – акціонер «Савік Шустер Студіо», який стояв на вході і керував охороною. Між політиками почалася дискусія.

Дізнавшись про те, що рекламна пауза скінчилася і шоу повинно було бути в ефірі, але замість цього на «Інтері» пустили фільм, ведучий Савік Шустер у розмові з гостями в студії сказав, що, мабуть, це буде його останній ефір на телеканалі і таким чином він прощається з присутніми.

Зараз у залі триває суперечка між гостями – регіоналами Оленою Бондаренко, Володимиром Олійником і віце-прем’єром Олександром Вілкулом та представниками опозиції. Віталій Кличко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок заявляють, що не покинуть студію, поки ефір шоу не буде відновлено і вони не виступлять.

Leave a Comment