fbpx
Політика

Азаров: В роботі Вільнюського саміту переміг здоровий глузд

Багато хто вважає, що не підписавши Угоду про асоціацію у Вільнюсі, українська влада тим самим «вирила собі яму». Сьогоднішній саміт у Вільнюсі – це перемога чи поразка української влади? – З таким запитанням користувачі соціальної мережі Facebook звернулися до прем’єр-міністра України Миколи Азарова.

На що той відповів: «Не можна з таких позицій оцінювати цю зустріч. Насамперед, саміт у Вільнюсі – це робота, робота послідовна по реалізації питань, пов’язаних з Східним партнерством країн Євросоюзу. Країни Східного партнерства – це найближчі сусіди Євросоюзу і дуже важливо, щоб було взаєморозуміння і нормальний розвиток відносин. Виходячи з цього, саміт дозволив це зробити, тобто дозволив уточнити позиції і намітити план на майбутнє, цей план викладений у спільній декларації. Тому такі поняття як перемога чи поразка тут недоречні. На мій погляд, переміг здоровий глузд».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Читайте також: