fbpx
Політика

Ляшко пообіцяв самостійно підписати Угоду про асоціацію

 Саміт «Східного партнерства» у Вільнюсі, який стартував 28 листопада, так і не виправдав надій мільйонів українських громадян, а також представників опозиційних сил. Президент України Віктор Янукович все ж залишився вірним своїй позиції і так і не підписав Угоду про асоціацію з Європейським союзом.

Тим часом, представники опозиції продовжують стверджувати, що для України ще не все втрачено, і Угоду про асоціацію все ж буде підписано, але вже при новому президентові і новому уряді. У Європі, до слова, також обіцяють не закривати свої двері перед Україною, але нічого про зміну влади в нашій країні, природно, не говорять.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

При цьому слід зауважити, що в опозиції ще не визначилися з тим, хто буде єдиним кандидатом на пост президента України, але знайшлися й інші політики, які вже почали робити гучні заяви.

Так, наприклад, лідер Радикальної партії України Олег Ляшко заявив, що Угоду про асоціацію з Євросоюзом підпише саме він.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Угоду про асоціацію з Євросоюзом підпишу я, коли стану президентом в 2015 році», – написав депутат у себе в Facebook.

Відзначимо, що Олег Ляшко і раніше вже говорив про те, що має намір брати участь у президентських перегонах і, судячи з усього, він вельми впевнений в своїй перемозі.

Читайте також: