Торгова мережа «Епіцентр» оштрафована на 52 млн грн

Держспоживінспекція оштрафувала торгову мережу «Епіцентр» на 52 млн грн

 За результатами раніше проведеної перевірки української мережі будівельних гіпермаркетів «Епіцентр», Державна інспекція з питань захисту прав споживачів (Держспоживінспекція) оштрафувала мережу на 52 млн грн за торгівлю контрафактною продукцією. Про це на прес-конференції в УНІАН повідомив голова Держспоживінспекції Сергій Орєхов.

«Найпершою ми перевіряли «Епіцентр» – 52 млн грн штрафів», – сказав Орєхов. За його словами, мережа оскаржила дане рішення в суді, і зараз справа в процесі розгляду.

Як повідомляв УНІАН, на початку жовтня глава Держспоживінспекції Сергій Орєхов заявив, що відомство передало до Генеральної прокуратури України матеріали про порушення, виявлені в торгових мережах «Епіцентр» і «Ельдорадо» при продажу побутової техніки, а саме – торгівлі контрафактною продукцією.

Related Post

Сьогодні, 28 листопада, Орєхов заявив, що проведені Держспоживінспекцією перевірки українських рітейлерів підтвердили наявність на полицях контрафактних товарів.

За його словами, в мережах «Епіцентр», «Ельдорадо», «Фокстрот» контрафакт відомих марок «продавався постійно і продається по сьогоднішній день».

Джерело: УНІАН

Leave a Comment