fbpx
Політика

С. Арбузов виступав російською мовою, незважаючи на те, що українська – офіційна мова вільнюського саміту – політолог

Т. Березовець в Fb: С. Арбузов виступав російською мовою

 Політолог Тарас Березовець на своїй сторінці в мережі Facebook написав, що віце-прем’єр-міністр України Сергій Арбузов під час виступу у Вільнюсі говорив російською, незважаючи на те, що українська стала однією з 8 офіційних мов вільнюського саміту, передає УНН.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 "Цей репортаж Serhii Andrushko без зайвих слів демонструє прірву між європейськими та українськими політиками. Подивіться, як Штефан Фюле відповів на запитання журналіста. При цьому навколо нього не видно ні прес-секретаря, ні охорони. Порівняйте це з почтом Сергія Арбузова. Ще одна важлива деталь – українські чиновники – єдині, кому потрібен синхронний переклад. І родзинка – виступ Арбузова російською, незважаючи на те, що українська стала однією з 8 офіційних мов вільнюського саміту", – написав він.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Джерело: УНН

Читайте також: