fbpx
Футбол

Ліонель Мессі повертається до Аргентини для відновлення

Лідер каталонського клубу «Барселона» Ліонель Мессі відправиться на батьківщину в Аргентину, де форвард продовжить відновлюватися після травми підколінного сухожилля. Про це, 28 листопада 2013 року, повідомляють ЗМІ.

26-річний нападник розірвав м’язи підколінного сухожилля у поєдинку проти «Бетіса», який відбувся 10 листопада нинішнього року. Нагадаємо, каталонці виграли у «Бетіса» з рахунком 4:1. Медичні тести підтвердили, що Ліонелю Мессі буде потрібно від 6 до 8 тижнів для повного відновлення. У футбольному клубі підтвердили, що аргентинський нападаючий повернеться на батьківщину в п’ятницю, 29 листопада, щоб пройти завершальну частину відновлення, яке проходитиме під наглядом співробітників медичного штабу «Барселони». Каталонський клуб відзначив, що лікування форварда йде за планом.

Відзначимо, Ліонель Мессі захищає кольори «синьо-гранатових» з 2003 року, а з літа 2011 року він є капітаном національної збірної Аргентини. Крім того, аргентинець став першим в історії футболу, кому вдалося отримати «Золотий м’яч» чотири рази.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: