fbpx
Політика

Депутати від «УДАРу» закрили свої сторінки в соцмережах

Народні депутати України від парламентської фракції «УДАР» прийняли рішення закрити свої персональні сторінки в усіх соціальних мережах. Таке рішення є тимчасовим, стверджують представники політичної партії.

Як розповіли в прес-службі «УДАРу», рішення тимчасово закрити сторінки в соцмережах пов’язано з тим, що за останні кілька днів персональні сторінки лідера фракції «УДАР» Віталія Кличка і його заступника в соціальних мережах були зламані хакерами. Після цього, стверджують у партії, на сторінках керівництва партії зловмисники розмістили провокаційну інформацію.

Крім того, відзначили в прес-службі, хакерським атакам піддався і офіційний сайт політичної партії «УДАР». Також хакери здійснили «нальоти» і на сторінки «УДАРу» у соціальних мережах.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

«У зв’язку з цим, ми застерігаємо ЗМІ від поширення інформації з посиланням на нібито повідомлення зі сторінок народних депутатів України від партії "УДАР" в соцмережах. Крім того, ми відзначаємо, що у разі появи таких інформаційних повідомлень, ми будемо розцінювати це як сплановану провокацію проти партії "УДАР" та її лідера Віталія Кличка», – сказано в офіційній заяві партії.

Крім того, представники партії звертають увагу на те, що особистий аккаунт Віталія Кличка у соціальній мережі Facebook був перетворений в публічну сторінку. Саме тому, пояснили в «УДАРі», всі акаунти Віталія Кличка, які в майбутньому будуть з’являтися в соціальних мережах, – це фальшивка.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Нагадаємо, що сторінку Віталія Кличка в соцмережі Facebook зламали 26 листопада.

«ОБЕРЕЖНО. ЦЕ фейк. Тільки що стався черговий злом сторінки лідера Партії УДАР Віталія КЛИЧКА», – написав один з депутатів від «УДАРу» у себе на сторінці.

Відзначимо, що за час злому зі сторінки Віталія Кличка відправили 2 повідомлення, в яких «лідер партії» розкритикував своїх колег по опозиції.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: