fbpx
Футбол

ЗМІ: ФІФА скасувала фотосесію Рібері з «Золотим м’ячем»?

Сьогодні з’явилася досить  цікава інформація, щодо головної індивідуальної нагороди в світі футболу за підсумками року – «Золотого м’яча». З посиланням на іспанські ЗМІ повідомляється, що Міжнародна федерація футболу ( ФІФА) нібито скасувала фотосесію лідера збірної Франції та мюнхенської «Баварії» Франка Рібері з «Золотим м’ячем». Якщо озвучена в ЗМІ інформація виявиться правдою, то означати це може лише одне – кращим футболістом стане не Рібері, а португалець Кріштіану Роналду.

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду, який виступає за мадридський «Реал» номінується на отримання цієї нагороди кілька років поспіль, але перевага віддавалася аргентинцеві Ліонелю Мессі, який є єдиним в історії футболу чотириразовим володарем «Золотого м’яча». Крішіану Роналду навіть встигли прозвати – "перший після Мессі". Цілком можливо, що цей «Золотий м’яч», незважаючи на гру, яку він демонстрував Франком Рібері, все ж віддадуть Кріштіану Роналду.

У ситуації з відміною фотосесії незрозумілим виглядає ось що: голосування за кращого футболіста було продовжено до 29 листопада, а сьогодні на календарі лише 27-е. А тому поширена в іспанських ЗМІ інформація може виявитися і звичайнісінькою «газетною качкою».

За матеріалами: isport.ua, sovsport.ru Фото: footplus.tn

Читайте також: