fbpx
Шоу-бізнес

Жанна Фріске повернулася з сином до Москви

Популярна російська співачка Жанна Фріске повернулася до Москви з Майамі. Разом з нею прилетів і 10-місячний син Платон, а також мама виконавиці Ольга Володимирівна, яка з народження малюка була поруч.

Про повернення Жанни Фріске до Росії розповів її батько Володимир Борисович: «Дочка разом з Платоном зараз у себе вдома. Онука вже привозили на оглядини до нас з дружиною в заміський будинок. А скоро ми зберемося всією сім’єю на вечерю. Я з дружиною, Наташа (сестра) з чоловіком, і Жанна з Дімою».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Як відомо, в Америці Жанна Фріске прожила майже рік. Полетіла вона туди ще до пологів, а коли на світ з’явився син Платон, Жанна Фріске вирішила побути з ним в Майамі ще кілька місяців. Своє повернення на батьківщину Жанна Фріске постійно переносила: спочатку, за інформацією ЗМІ, вона повинна була переїхати до Москви в червні, потім у серпні, пізніше – в жовтні. Тепер же, після повернення в Москву, не виключено, що вже найближчим часом Жанна Фріске відновить свою сольну кар’єру. І, можливо, вже під Новий рік глядачі побачать її на телеекранах.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: