fbpx
Футбол

Збірна України проведе один матч відбору на ЧС-2018 без глядачів

Збірна України з футболу таки буде покарана Міжнародною федерацією футболу проведенням одного матчу при порожніх трибунах. Сьогодні на офіційному сайті ФІФА з’явилося повідомлення про те, що Апеляційний комітет цієї організації відхилив апеляцію Федерації футболу України на прийняте раніше рішення про проведення домашнього матчу українською командою без уболівальників.

Таким чином, матчем без глядачів для збірної України стане один з поєдинків у рамках відбіркового турніру на чемпіонат світу-2018. Нагадаємо, що чемпіонат світу в 2018 році пройде в Росії.

На офіційному сайті ФІФА також повідомляється, що збірній України заборонено грати відбіркові матчі ЧС-2018 на «Арені Львів», а Федерація футболу України оштрафована на 45 000 швейцарських франків.

Нагадаємо, що причиною санкцій до української збірної та ФФУ з боку ФІФА стала поведінка вболівальників на львівському стадіоні під час відбіркового матчу на чемпіонат світу- 2014 між національними командами України і Сан-Марино. Після цього поєдинку вболівальники звинувачувалися у використанні піротехнічних засобів, використанні нацистської символіки і проявах расизму.

За матеріалами: fifa.com

Читайте також: