fbpx
Шоу-бізнес

Руслана поділилася враженнями про «Євромайдан»

 Відома українська співачка Руслана зараз бере активну участь в «Євромайдані» – акції, спрямованої на підтримку євроінтеграційних устремлінь України. Як відомо, вона щодня виступає на сцені і всілякими способами підбадьорює народ. Проте, постійне чергування на вулиці не могло не позначитися негативним чином на її здоров’ї.

Як зізналася сама Руслана, у неї відморожені пальці і губи, оскільки впродовж всієї минулої ночі вона виступала на сцені, не випускаючи з рук мікрофона. Також вона додала, що у неї розпухли ноги, так як вона ні на хвилину не зупинялася на сцені.

За її словами, вона взяла невелику перерву, проте вже сьогодні ввечері, 26 листопада, знову повернеться не сцену. Крім того, співачка закликала всіх громадян приєднуватися до мітингувальників, але при цьому нагадала, що слід тепло одягатися і брати з собою побільше гарячого чаю.

Вона також звернула увагу на те, що з кожним днем кількість учасників мітингу зростає.

«Я вас дуже прошу, приєднуйтесь до нас! Тут немає політики», – заявила Руслана.

Як зазначила співачка, чим більше людей приєднається, тим більше шансів у громадян відстояти свої права. Саме тому вона закликає кожного прийти на Майдан і відстояти там хоча б одну годину.

«Зробіть свій внесок в європейське майбутнє», – підкреслила вона.

Читайте також: