fbpx
Політика

Людей з прапорами “Так, Кличко” прогнали з Майдану Незалежності

Прихильники євроінтеграції України, які вийшли на київський Майдан Незалежності з безстроковою акцією протесту, прогнали з площі людей, в руках у яких були прапори з написом: «Так, Кличко». Про це повідомляє агентство «РИА Новости». Також повідомляється, що прапори, які були в руках невідомих осіб, мали схожість з тими прапорами, які були популярні під час «помаранчевої» революції 2004 року.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Коли група людей з прапорами «Так, Кличко» підійшла до учасників мітингу, з натовпу почулися крики, що це провокатори. Після цього учасники акції звернулися до прибулих людей і зажадали, щоб вони негайно покинули площу. Під тиском натовпу люди відійшли в сторону. Після чого вони згорнули свої прапори і пішли. Інформації про те, хто вони такі, в даний момент немає. За словами очевидців, люди з прапорами виглядали неакуратно, і одягнені вони були в неохайний одяг.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Відзначимо, що за останніми даними, на Майдані Незалежності постійно знаходиться близько тисячі осіб, велика частина з яких – студенти. Нагадаємо, що студенти столичних вузів сьогодні оголосили страйк.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: