fbpx
Політика

Азаров: Відкласти підписання УА з ЄС вимагала Росія

Відкласти підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом від України зажадала Росія. Про це під час зустрічі з іноземними ЗМІ заявив прем’єр-міністр України Микола Азаров. За його словами, керівництво Російської Федерації однозначно заявило: підписання Угоди означає, що подальше обговорення торгово-економічних відносин між Україною і Росією втрачає будь-який сенс.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Нам було чітко сказано – ми готові в тристоронньому режимі обговорити проблеми, але для цього відкладіть підписання Угоди і ми сядемо за стіл переговорів, домовимося, а потім підписуйте», – заявив глава українського уряду.

Правда, при цьому Микола Азаров підкреслив, що прямих ультиматумів українській стороні Росія не висувала.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Нагадаємо, напередодні Микола Азаров заявив, що вже в грудні Україна і Росія планують почати переговори про відновлення економічного співробітництва.

За матеріалами: bbc.co.uk

Читайте також: