fbpx
Політика

Яценюк, Кличко і Тягнибок закликають створювати Євромайдани і в інших містах

  Лідери політичних партій та представники громадськості закликали киян та гостей з інших міст прийти на Майдан і Європейську площу, а також принести теплий одяг та їжу.

У своєму зверненні, розміщеному на сайті партії "Батьківщина" у вівторок, лідери політради ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк, "УДАРу" Віталій Кличко та ВО "Свобода" Олег Тягнибок звернулися до однодумців в інших містах із закликом вийти на вулиці своїх міст, створювати свої Євромайдани.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

"Ідея євроінтеграції символічно об’єднала два знакові місця нашої столиці – Майдан Незалежності, який є символом України, і Європейську площу, яка символізує Європу в Україні. Це є символом єдності заради ідеї європейської інтеграції", – йдеться в заяві.

"Сьогодні нас знову намагаються посварити і поділити, але з цього нічого не вийде. Ми різні – але ми єдині, тому що нас об’єднує одна вимога – на вільнюському саміті "Східного партнерства" президент Віктор Янукович має підписати Угоду про асоціацію", – підкреслюється у зверненні.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: