fbpx
Політика

Спецпідрозділи Беркута вивели з Майдану Незалежності

Зі столичного Майдану вивели "Беркут"

  Зі столичного Майдану вивели спецпідрозділи Беркута. Зараз на головній площі країни знаходяться лише співробітники міліції, повідомляє УНН з посиланням на повідомлення активістів у соцмережах.

Нагадаємо, вночі стало відомо, що бійці спецпідрозділу "Беркут" витіснили активістів-учасників мітингу на Майдані Незалежності впритул до координаційного штабу мітингувальників – до стели монумента Незалежності.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Як повідомили в прес-службі МВС Києва, правоохоронці сьогодні вночі встановили огорожу у зв’язку з необхідністю спорудження льодового катка і новорічної ялинки.

Зокрема, як повідомили в прес-службі, в МВС звернувся столичний благоустрій з проханням допомогти встановити арматуру для катка і новорічної ялинки.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

"Активісти вночі не давали проїхати вантажівці з обладнанням. Саме тому правоохоронці огородили частину Майдану Незалежності. Жодна особа при встановленні огорожі не постраждала" , – додали в прес-службі.

Джерело: УНН

Читайте також: