Ще в одному клубі УПЛ фінансові проблеми?

Схоже, що можна говорити про фінансові проблеми ще в одному клубі української Прем’єр-ліги. Ще свіжа в пам’яті ситуація з криворізьким «Кривбасом», минулого тижня з числа учасників УПЛ був виключений київський «Арсенал», незрозумілим залишається питання з виплатами деяким футболістам львівських «Карпат», які не погодилися на нові умови співпраці з клубом. Начебто розв’язалися проблеми у луцькій «Волині», але, судячи з інтерв’ю журналісту Football.ua футболіста «Севастополя» Віталія Віценця, проблеми з виплатою заробітної плати існують у кримській команді.

Віталій Віценець прокоментував поразку «Севастополя» 0:4 донецькому «Шахтарю» в 17-му турі УПЛ, а потім, відповідаючи на питання журналіста Football.ua, торкнувся фінансових проблем «Севастополя». За словами футболіста «Севастополя», в клубі існує заборгованість з заробітної плати ще з серпня місяця поточного року. Віталій Віценець також зазначив, що в клубі існує проблема з виплатою преміальних. «Гравці не отримали їх ще за першу лігу», – говорить Віталій Віценець і підкреслює наступне: «Нам поки нічого невідомо – що буде далі? Шкода уболівальників, місто».

У розмові журналіста Football.ua з Віталієм Віценцом було порушено питання, щодо чуток про можливе зменшення бюджету «Севастополя» на наступний сезон. Віталій Віценець зазначив, що такі розмови поки що дійсно лише чутки.

Related Post

Віталій Віценець розповів, що в клубі обіцяють розрахуватися з боргами з зарплати, але при цьому футболіст відзначив наступне: «Фраза, яку нам говорять найчастіше, – "розрахуємося наступного тижня"».

«Реально боїмося, дивлячись на те, що діється в Україні: « Кривбас», тепер «Арсенал»… Дуже не хотілося б повторити їхню долю», – говорить Віталій Віценець і додає: «Поки чекаємо, віримо і сподіваємося».

За матеріалами: football.ua

Leave a Comment