fbpx
Футбол

Ще в одному клубі УПЛ фінансові проблеми?

Схоже, що можна говорити про фінансові проблеми ще в одному клубі української Прем’єр-ліги. Ще свіжа в пам’яті ситуація з криворізьким «Кривбасом», минулого тижня з числа учасників УПЛ був виключений київський «Арсенал», незрозумілим залишається питання з виплатами деяким футболістам львівських «Карпат», які не погодилися на нові умови співпраці з клубом. Начебто розв’язалися проблеми у луцькій «Волині», але, судячи з інтерв’ю журналісту Football.ua футболіста «Севастополя» Віталія Віценця, проблеми з виплатою заробітної плати існують у кримській команді.

Віталій Віценець прокоментував поразку «Севастополя» 0:4 донецькому «Шахтарю» в 17-му турі УПЛ, а потім, відповідаючи на питання журналіста Football.ua, торкнувся фінансових проблем «Севастополя». За словами футболіста «Севастополя», в клубі існує заборгованість з заробітної плати ще з серпня місяця поточного року. Віталій Віценець також зазначив, що в клубі існує проблема з виплатою преміальних. «Гравці не отримали їх ще за першу лігу», – говорить Віталій Віценець і підкреслює наступне: «Нам поки нічого невідомо – що буде далі? Шкода уболівальників, місто».

У розмові журналіста Football.ua з Віталієм Віценцом було порушено питання, щодо чуток про можливе зменшення бюджету «Севастополя» на наступний сезон. Віталій Віценець зазначив, що такі розмови поки що дійсно лише чутки.

Віталій Віценець розповів, що в клубі обіцяють розрахуватися з боргами з зарплати, але при цьому футболіст відзначив наступне: «Фраза, яку нам говорять найчастіше, – "розрахуємося наступного тижня"».

«Реально боїмося, дивлячись на те, що діється в Україні: « Кривбас», тепер «Арсенал»… Дуже не хотілося б повторити їхню долю», – говорить Віталій Віценець і додає: «Поки чекаємо, віримо і сподіваємося».

За матеріалами: football.ua

Читайте також: