fbpx
Футбол

Гвардіола шукає в “Баварії” “крота”

Гра мюнхенської «Баварії» і дортмундської «Боруссії», що відбулася в суботу, 23 листопада, завершилася з рахунком 3:0 на користь «Баварії», навіть незважаючи на те, що напередодні матчу в німецькому журналі Bild був опублікований склад, тактичні схеми і конкретні завдання гравців мюнхенського клубу. Журналісти стверджували, що отримали інформацію від одного з підопічних Хосепа Гвардіоли.
 
Розгніваний головний тренер баварців пообіцяв знайти і вигнати з команди «крота». Наставник «Баварії» заявив, що йому абсолютно неважливо, хто передав кореспондентам закриту інформацію – як тільки його ім’я стане відомим, він тут же буде звільнений.
 
Іспанське видання AS, дізнавшись про події, поширило інформацію про те, що цей випадок – далеко не перший. Хтось зі складу «Баварії» регулярно постачає журналістам секретні відомості.
 
Генеральний директор «Баварії» Карл -Хайнц Румменігге  вважає, що його клубу не варто проводити розслідування. Він лише запропонував «кроту» припинити передавати третім особам закриту інформацію, «інакше в нього виникнуть труднощі».

 

"Баварія" – "Боруссія". Огляд матчу (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: