fbpx
Економіка

Підтримка іноземним інвесторам

  Інвестиції відіграють центральну роль в економічному розвитку країни, вони визначають загальне зростання її економіки. Інвестиції становлять основу розвитку підприємств, окремих галузей і економіки в цілому. В сучасних умовах вони є найважливішим засобом забезпечення структурних зрушень у народному господарстві, зростання технічного прогресу, підвищення якісних показників господарської діяльності на мікро- і макрорівнях. Активізація інвестиційного процесу є одним із надійніших механізмів соціально-економічних перетворень.

 Інформаційну підтримку іноземним інвесторам щодо відповідності інвестиційного проекту чи господарської операції законодавству України та механізму її оподаткування, податкових ризиків, наявності невідповідностей в правовому статусі контрагентів (визнання недійсними установчих документів, реєстрація підприємства на загублені або викрадені документи тощо), перебування контрагента в процедурах банкрутства, припинення, залучення в схемах мінімізації податкових зобов’язань забезпечить сервіс від Міндоходів України.

 Така інформаційна підтримка допоможе іноземним інвесторам ефективно будувати бізнес-плани та отримувати прибутки, а це, у свою чергу, стимулюватиме інвестиційний клімат та зростання української економіки.

 ДПІ у Київському районі м. Донецька ГУ Міндоходів у Донецькій області нагадує про новий сервіс для підприємств з іноземними інвестиціями (незалежно від країни походження капіталу) – надання правової оцінки інвестиційних проектів на наявність податкових ризиків. Детальніше – на сайті: www.minrd.gov.ua.

  За матеріалами: ДПІ у Київському районі м. Донецька ГУ Міндоходів у Донецькій області

Читайте також: