fbpx
Політика

Ми всі скинулися Януковичу на квиток до Вільнюса і заберемо у нього квиток до Москви – А. Яценюк

А. Яценюк: Ми скинулися В. Януковичу на квиток до Вільнюса

Президент В. Янукович зобов’язаний летіти до Вільнюса. Ми йому все скинулися на квиток до Вільнюса і заберемо у нього квиток до Москви, який він уже забронював. Про це голова Політради ВО "Батьківщина" і фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк сказав учасникам акції біля Кабміну, передає УНН з посиланням на прес -службу "Батьківщини".

За його словами, прем’єр-міністр Микола Азаров заявляє, що Угоду з ЄС "не підписують, так як нібито через це у України будуть проблеми з економікою": "Він бреше. Три роки цей прем’єр разом з президентом Януковичем грабують Україну. Саме Микола Азаров керує урядом, який не можна назвати українським, який знищив економіку".

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Арсеній Яценюк підкреслив, що сьогодні в Україні – нульове зростання економіки, "падіння промисловості, два мільйони безробітних": "Це зробив не Європейський Союз, не Росія – це зробили Азаров і Янукович, які повинні піти в минуле. І президент Янукович, і прем’єр Азаров повинні бути нами відправлені у відставку".

Арсеній Яценюк звернувся до президента Януковича: "Ви брехали українському народу не перший рік. Ви і європейська інтеграція – речі несумісні. У Європі не грабують свій народ,  не обкрадають свою країну. У Європі немає корумпованого президента і уряду, продажних суддів і прокурорів. У Європі поважають честь і гідність громадянина, міліція не бореться з власним народом, а бореться за права і за свободи".

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

"Саме тому ми вважаємо, що Віктор Янукович ніколи цю Угоду не буде виконувати. Але у нього є шанс підписати Угоду у Вільнюсі. Тому до 29 листопада ми проводимо переговори з нашими європейськими партнерами. І Європа вже сьогодні висловила підтримку сотням тисяч українців, які вийшли на площі за своє європейське майбутнє", – підкреслив він.

Джерело: УНН

Читайте також: