fbpx
Шоу-бізнес

Джолі збирається подарувати Пітту на ювілей острів у формі серця

Британські ЗМІ поширили інформацію про угоду, яку планує здійснити голлівудська актриса Анджеліна Джолі. За словами журналістів, вона збирається купити в подарунок своєму чоловікові – актору Бреду Пітту – невеликий острів. Унікальність його в тому, що ділянка суші з повітря нагадує за формою серце.
 
Острів Петра розміром 4,5 гектара, уподобаний Анджеліною Джолі, розташований в 80 кілометрах на північ від Нью-Йорка. Його вартість оцінюється в 20 000 000 доларів. Цей символічний подарунок актриса збирається піднести своєму коханому на п’ятдесятирічний ювілей, який Бред Пітт відсвяткує 18 грудня. На острові у формі серця розташований комплекс будівель. Їх почали зводити ще в середині минулого століття за проектом улюбленого архітектора Бреда Пітта Френка Райта. Також на острові Петра є вертолітний майданчик, так що у подружжя не буде проблем з тим, як дістатися до своєї власності.
 
Нагадаємо, шлюб Анджеліни Джолі і Бреда Пітта все ще не зареєстрований офіційно, хоча вони вже багато років разом і виховують шестеро дітей, троє з яких – усиновлені.

 

Історія кохання Анджеліни Джолі і Бреда Пітта (відео):

П

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: