fbpx
Політика

Українці всього світу об’єднуються для того, щоб наша країна була в ЄС – Володимир Кличко

Володимир Кличко: Українці з усього світу об’єднуються для того, щоб наша країна була в ЄС

 Володимир Кличко приєднався до акції на підтримку євроінтеграції України і закликав українців відстоювати рух країни до Європи, виступаючи перед учасниками мітингу на Європейській площі в столиці. Про це УНН повідомили в прес-службі політичної партії "УДАР Віталія Кличка".

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

"Ми вийшли сьогодні на мирну демонстрацію. Українці всього світу об’єднуються для того, щоб наша країна була в Європейському Союзі" , – зазначив Володимир Кличко.

Він зазначив, що влада хоче дискредитувати права українців, але права і закони в цій країні повинні бути однакові для всіх – як для влади, так і для пересічних українців.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

"Ми хочемо жити за європейськими стандартами в європейській країні. На жаль діюча влада відстоює тільки свої власні інтереси, а не інтереси громадян України. Якщо ми разом, ми доб’ємося, що перемога буде за нами", – сказав Володимир Кличко.

Джерело: УНН

Читайте також: