fbpx
Футбол

Вболівальники «Мілана» заблокували вихід зі стадіону «Сан-Сіро» після чергового невдалого матчу

Те, що відбувається з італійським «Міланом» складно пояснити і, напевно, в даний момент навряд чи хтось зможе це зробити. Гранд європейського футболу, що має дорогих зірок у своєму складі, ніяк не може поліпшити свої справи у внутрішньому чемпіонаті. «Мілан» з чотирнадцятьма набраними очками займає в даний момент одинадцяте місце в серії А. Команду Массімілліано Аллегрі лише чотири очки відділяють від зони вильоту.

Вчора, в рамках 13-го туру італійського футбольного першості «Мілан» на рідному «Сан-Сіро» не зміг обіграти клуб «Дженоа». Матч завершився внічию 1:1, а форвард «Мілана» Маріо Балотеллі в цьому поєдинку не зміг реалізувати пенальті. Результат цього матчу і турнірна ситуація «Мілана» призвели до протестної акції вболівальників цієї команди. Повідомляється, що близько 300 фанатів «Мілана» після гри з «Дженоа» заблокували вихід зі стадіону «Сан- Сіро», і, таким чином, гравці «Мілана» не могли покинути футбольну арену.

До вболівальників намагався вийти Маріо Балотеллі, але правоохоронці не пустили форварда до фанатів. Ситуація вирішилася лише після того, як з незадоволеними уболівальниками поспілкувалися півзахисник " Мілана " Кака і голкіпер Крістіан Абб’яті.

З посиланням на Milan Channel в ЗМІ сьогодні з’явилися слова Адріано Галліані, який заявив наступне: «Такі сезони відбуваються з усіма. Люди повинні пам’ятати історію клубу, адже Сільвіо Берлусконі купував Мілан на межі банкрутства». «У Мілана є 115 років історії, 116 -й також почнеться. Погані роки бувають у всіх, давайте не робити з цього драму… Нам потрібно підняти голову і пишатися "Міланом"», – підкреслив віце -президент італійського гранда.

У наступному турі італійської серії А «Мілан» на виїзді зіграє з «Катанією», а у вівторок, в рамках п’ятого туру Ліги чемпіонів підопічним Массімілліано Аллегрі в Глазго належить складний поєдинок проти «Селтіка».

За матеріалами: football.ua, terrikon.com

Читайте також: