fbpx
Футбол

Зозуля покине «Дніпро»?

У дніпропетровському клубі не готові задовольнити фінансові «апетити» форварда. Ситуацію з переговорами за контрактом Зозулі прокоментував генеральний директор «Дніпра» Андрій Стеценко.

«Ті фінансові умови, які просять агенти Романа Зозулі, є неприйнятними для футбольного клубу "Дніпро". Переговори йдуть і цілком можливо, що представники клубу і агенти Романа Зозулі таки знайдуть спільну мову. Але може статися і так, що повториться ситуація з Віталієм Денисовим, і футболіст в підсумку покине команду», – заявив Андрій Стеценко у програмі «Дніпро – Футбол».

За словами Стеценка, в особистій розмові з ним Роман Зозуля запевнив, що хоче грати саме за «Дніпро».

«При цьому він не бажає спілкуватися на фінансові теми, посилаючись на те, що у нього діє контракт з агентом. На відміну від того ж Євгена Коноплянки, у якого особистого агента немає», – підкреслив генеральний директор «Дніпра».

Ситуація з Романом Зозулею на даний момент виглядає, за словами Андрія Стеценка, «п’ятдесят на п’ятдесят».

Нагадаємо, що контракт Романа Зозулі з «Дніпром» дійсний до червня наступного року. Втім, якщо до кінця поточного року угоду із Зозулею не буде продовжено, то футболіст отримає право підписувати попередній контракт з іншою командою.

Раніше повідомлялося, що у Романа Зозулі «на руках» є пропозиції від інших клубів. Зокрема, українського форварда хочуть бачити і в Англії. Втім, нападник збірної України відмовляється розглядати ці пропозиції доти, поки остаточно не зважиться ситуація з «Дніпром». Сам футболіст чутки про своє «клубне майбутнэ» поки що не підтверджує і не спростовує. Вся справа в тому, що Роман Зозуля вже довгий час не спілкується з журналістами.

Варто відзначити, що нещодавно в контрольно-дисциплінарному комітеті Федерації футболу вирішили покарати Зозулю, дискваліфікувавши його на 3 матчі. Всьому виною – поведінка гравця після видалення в матчі з донецьким «Металургом».

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: