Редактора українського телеканалу звільнили за висвітлення Євромайдану

Випусковий редактор українського телеканалу «Бізнес» Тетяна Мельниченко стверджує, що її звільнили з роботи за висвітлення Євромайдану. Про це Тетяна Мельниченко написала на своєму особистому профілі в одній із соціальних мереж.

«Друзі, виник небезпечний прецедент. Сьогодні мене звільнили з посади випускового редактора новин на телеканалі "Бізнес". Причина – в ранковому ефірі я поставила інформацію про вихід українців на Майдан Незалежності і незгоду із зупинкою євроінтеграційних процесів України», – зазначила Тетяна Мельниченко.

Екс-редактор телеканалу впевнена, що з точки зору журналістики, баланс в ранковому випуску був дотриманий повною мірою.

«Я ні про що не шкодую. І нікому нічого не збираюся доводити. Є вища сила, яка все бачить. І за кожне рішення рано чи пізно усім доводиться відповідати», – підкреслила Тетяна Мельниченко.

Related Post

«Постраждала» журналіста рада тому, що їй «вказали», що в команді цього телеканалу їй не місце. Як запевнила Тетяна Мельниченко, вона охоче приєднається до тих людей, які готові творити «справжню журналістику».

«І ще, я як і раніше вірю в наших людей – в їх силу, стійкість, незламність і мужність, коли вони збираються разом! Разом – ми сила! Український дух переможе!», – підсумувала звільнена журналістка.

Нагадаємо, що ввечері 21 листопада на київський Майдан Незалежності прийшли громадяни, які були обурені рішенням Кабінету міністрів України припинити підготовку до підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом. Цю акцію назвали «Євромайданом». Незабаром після цього Окружний адміністративний суд міста Києва обмежив проведення мітингів, а також заборонив встановлювати намети в центрі Києва з 22 листопада до 7 січня 2014 року. Таке рішення суд ухвалив за зверненням Київської міської державної адміністрації.

За матеріалами: zn.ua

Leave a Comment