fbpx
Політика

Редактора українського телеканалу звільнили за висвітлення Євромайдану

Випусковий редактор українського телеканалу «Бізнес» Тетяна Мельниченко стверджує, що її звільнили з роботи за висвітлення Євромайдану. Про це Тетяна Мельниченко написала на своєму особистому профілі в одній із соціальних мереж.

«Друзі, виник небезпечний прецедент. Сьогодні мене звільнили з посади випускового редактора новин на телеканалі "Бізнес". Причина – в ранковому ефірі я поставила інформацію про вихід українців на Майдан Незалежності і незгоду із зупинкою євроінтеграційних процесів України», – зазначила Тетяна Мельниченко.

Екс-редактор телеканалу впевнена, що з точки зору журналістики, баланс в ранковому випуску був дотриманий повною мірою.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Я ні про що не шкодую. І нікому нічого не збираюся доводити. Є вища сила, яка все бачить. І за кожне рішення рано чи пізно усім доводиться відповідати», – підкреслила Тетяна Мельниченко.

«Постраждала» журналіста рада тому, що їй «вказали», що в команді цього телеканалу їй не місце. Як запевнила Тетяна Мельниченко, вона охоче приєднається до тих людей, які готові творити «справжню журналістику».

«І ще, я як і раніше вірю в наших людей – в їх силу, стійкість, незламність і мужність, коли вони збираються разом! Разом – ми сила! Український дух переможе!», – підсумувала звільнена журналістка.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Нагадаємо, що ввечері 21 листопада на київський Майдан Незалежності прийшли громадяни, які були обурені рішенням Кабінету міністрів України припинити підготовку до підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом. Цю акцію назвали «Євромайданом». Незабаром після цього Окружний адміністративний суд міста Києва обмежив проведення мітингів, а також заборонив встановлювати намети в центрі Києва з 22 листопада до 7 січня 2014 року. Таке рішення суд ухвалив за зверненням Київської міської державної адміністрації.

За матеріалами: zn.ua

Читайте також: