fbpx
Футбол

Хосеп Гвардіола: “Барселона” – це краще місце для Ліонеля Мессі

Вчора ряд видань приводив заяву журналіста Punto Pelota Франсуа Гальярдо про те, що аргентинець Ліонель Месссі після закінчення нинішнього сезону може покинути каталонську "Барселону". Як аргумент такого розвитку подій називалося питання з оплатою праці Мессі в каталонському клубі: нібито Ліонелю пообіцяли переглянути діючий контракт і збільшити зарплату, а потім передумали. За словами Франсуа Гальярдо, Ліонель Мессі після закінчення сезону може опинитися в футбольному чемпіонаті країни, що знаходиться поруч з Іспанією.

Сам же Ліонель Мессі нещодавно заявив, що йому «лестить інтерес з боку інших великих команд» і підкреслив, що його життя «належить "Барселоні"».

А сьогодні ЗМІ з посиланням на ESPN наводять слова головного тренера мюнхенської «Баварії» Хосепа Гвардіоли, який з 2008 по 2012 рр.. був наставником команди зі столиці Каталонії. «Мессі і Рібері в одній команді – це було б особливе видовище» , – заявив Хосеп Гвардіола і додав, що не хотів би купувати аргентинця. «"Барселона" – це краще місце для Мессі», – підкреслив Хосеп Гвардіола, команді якого сьогодні належить грати в Дортмунді проти «Боруссії».

В останні роки протистояння «Баварії» та «Боруссії» стало головним у німецькій Бундеслізі. Сьогоднішній поєдинок в Дортмунді розпочнеться о 19:30 за київським часом.

За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: