fbpx
Без категорії

Гран-прі з фігурного катання в Москві виграла Юлія Ліпницька

Сьогодні завершився московський етап Гран-прі з фігурного катання (Кубок Ростелекома). Переможницею змагань стала російська фігуристка Юлія Ліпницька, друге місце дісталося екс-чемпіонці світу Кароліні Костнер (Італія), на третю сходинку п’єдесталу пошани зійшла Мірая Нагасу (США).

Чемпіонка Росії Єлизавета Туктамишева зайняла на Гран-прі у Москві лише четверте місце. Ще однією російською фігуристкою – Ніколь Госвіяні – дісталося восьме місце.

Юлія Ліпницька 23 листопада поступилася Кароліні Костнер в довільній програмі. Проте за рахунок вдалого виступу в короткій програмі 22 листопада їй вдалося зберегти за собою підсумкове перше місце. У загальній складності росіянка набрала 190,80 бала, а американка – 190,12. Володарка бронзової медалі отримала 175,37 бали.

У фінальному етапі Гран-прі візьмуть участь чотири російські фігуристки: Юлія Ліпницька, Олена Радіонова, Анна Погоріла і Аделіна Сотникова.

Кубок Ростелекома – шостий етап серії гран-прі з фігурного катання. Він проходив у столиці Росії з 22 по 23 листопада. Фінальна частина змагань розпочнеться на початку наступного місяця в Японії.

Юлія Ліпницька (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: