fbpx
Політика

Єфремов: Проводити засідання робочої групи щодо Тимошенко недоцільно

Збирати засідання робочої групи з напрацювання спільного законопроекту про лікування засуджених за кордоном немає сенсу. Про це на брифінгу заявив голова фракції «Партії регіонів» Олександр Єфремов. Свою позицію він пояснив так: «У нас є робочий план… Мене взагалі це питання не цікавить (щодо підготовки законопроектів щодо Тимошенко)».

Те, що Кабінет міністрів прийняв рішення призупинити підготовку до підписання Угоди про асоціацію, Олександр Єфремов вважає правильним. За його словами, ризики євроінтеграції для української економіки були відомі давно, і благо, що до Вільнюського саміту ситуацію вдалося призупинити.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

«Про ризики європейської інтеграції я говорив ще півроку тому. Якщо ми не домовимося про компенсатори з нашими європейськими партнерами, то наша економіка просто не витримає… Тому сьогодні сказали просто: давайте зупинимо ситуацію, ми надто швидко йшли!», – Ззаявив Олександр Єфремов.

Але як би там не було, Україна все одно буде рухатися до Європи. Але для цього необхідний діалог з обох сторін, керувати і зневажати собою українська держава нікому не дозволить. І зараз Україна буде чекати, що скаже європейське співтовариство, і які гарантії воно зможе надати українській стороні.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: