fbpx
Політика

Путін купив Януковича – Бригинець

 Коментуючи останні події в Україні, щодо євроінтеграції, народний депутат України від партії  «Батьківщина» Олександр Бригинець припустив, що президент Росії Володимир Путін явно чимось купив українського лідера Віктора Януковича. За його словами, є кілька можливих варіантів того, що отримав Янукович від російського лідера за зрив євроінтеграційного процесу.

«Природно, це підтримка незаконних антидемократичних президентських виборів 2015 року з єдиним узгодженим кандидатом від Росії – Януковичем», – написав Олександр Бригинець в Facebook.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Також він зазначив, що найімовірніше, керівництво країни отримає натомість гроші, на це, як стверджує нардеп, вже у своєму виступі натякнув прем’єр-міністр Микола Азаров.

«Кредит, щоб було що відмивати і, напевно, знижку на газ», – додав Олександр Бригинець.

Нагадаємо, що 22 листопада Партія регіонів і КПУ не підтримали жоден законопроект з лікування засуджених за кордоном, які були спрямовані, в першу чергу, на вирішення питання Юлії Тимошенко, а також відмовилися розглядати закон про прокуратуру і закон про виборче законодавство, на ухваленні яких наполягає Європейський союз.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Крім того, Кабінет міністрів оголосив про призупинення процедури підготовки до євроінтеграції.

Читайте також: