fbpx
Футбол

«Ніхто не вірив у збірну України до приходу Фоменко», – Сабо

Відомий тренер, екс-наставник київського «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо поділився думкою про роботу Михайла Фоменка на посту головного тренера української збірної. На думку Йожефа Сабо, в даний момент Михайло Фоменко серйозно стурбований питанням оновлення складу національної збірної України.

Крім того, Йожеф Сабо торкнувся питання відставки Михайла Фоменка. На його думку, про відставку Михайла Фоменка з посади головного тренера збірної України не може бути й мови.

«Цей наставник продемонстрував всьому футбольному світові, що збірна України здатна на рівних грати з титулованими суперниками », – підкреслив Йожеф Сабо.

Саме тому, стверджує екс-тренер збірної України, Михайло Фоменко гідний своєї посади.

«Тут навіть і говорити не потрібно, що Михайло Фоменко буде звільнений, або хто-небудь незадоволений його роботою на посаді головного тренера збірної. Ми ж пам’ятаємо, що ніхто не вірив у збірну України до приходу Михайла Фоменка», – розповів Йожеф Сабо.

На думку фахівця, Михайло Фоменко дав усім впевненість у тому, що збірна України здатна на багато чого, що українські футболісти в стані вигравати і у топ-команд.

«Я навіть і думки не допускаю про те, що з Фоменком можуть не підписати подальший контракт», – додав Йожеф Йожефович.

За словами екс-тренера збірної, зараз у Михайла Фоменка в голові те, як оновити склад збірної.

«Тому що доведеться це робити в будь-якому випадку. Фоменко вміє працювати з молоддю, молодь йому довіряє. Він цілком може знайти спільну мову, якщо ці люди будуть дисципліновані», – підсумував Йожеф Сабо.

Нагадаємо, що Михайло Фоменко займає пост головного тренера національної збірної України з 26 грудня 2012 року. До збірної України Михайло Фоменко не тренував серйозні клуби. Зокрема, з 2010 до 2011 року Фоменко займав пост головного тренера білгородського «Салюта».

За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: