fbpx
Спорт

Плей-офф відбору на ЧС-2014. Хорватія, Португалія, Греція і Франція їдуть до Бразилії!

 Відбірний раунд на ЧС-2014 для Європи закінчений. Тільки що завершилися відповідні стикові матчі раунду плей – офф. Варто сказати, що всі матчі видалися досить цікавими, а деякі з них досить вражаючими.

Матч Франція – Україна – 3:0. Французи зробили те, чого від них мало хто очікував. Після провальної гри в Києві підопічні Дешама з упевненістю обіграли свого суперника у рідних стінах з рахунком 3:0 і забезпечили собі путівку на ЧС -2014. У складі французів двічі відзначився Сахо (22-а, 72-а хвилини) і один раз Бензема (34-а).

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Матч Румунія-Греція – 1:1. Греки впевнено довели до логічного кінця те, що почали в домашньому матчі. Поєдинок у завершився з рахунком 1:1, при цьому обидва голи забили гравці збірної Греції. На 23-й хвилині Мітроглу відкрив рахунок, а на 55-й хвилині Вассіліс Торосідіс забив у свої ворота.

Матч Хорватія-Ісландія – 2:0. Хорвати домашній матч виграли впевнено. Оформити путівку на чемпіонат світу 2014 року допомогли Манджукич і Срна, які забили на 27-й і 47-й хвилинах відповідно.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Матч Швеція-Португалія – 2:3. Даний поєдинок виявився найрезультативнішим – команди на двох забили 5 голів, при цьому був оформлений один хет-трик і один дубль. Головними дійовими особами були, звичайно ж, зірки своїх збірних – Ібрагімович і Роналду. Златан забивав на 68-й і 72-й хвилинах, а Кріштіану – на 50-й, 77-й і 79-й.

У підсумку на чемпіонат світу 2014 року в Бразилії поїдуть Португалія, Франція, Хорватія і Греція.

Фото: AFP

Читайте також: