fbpx
Право

МОЗ Росії розробляє нові відразливі картинки на пачках сигарет

  МОЗ Росії найближчим часом збирається представити нові страхітливі графічні зображення, які будуть розміщені на пачках сигарет. Крім цього, в департаменті МОЗ заявили, що на пачках буде надрукований телефон безкоштовної гарячої лінії з відмови від куріння.

«У даний момент ми переглядаємо наказ, який затвердив нанесення страхітливих картинок на пачки сигарет. Були проведені дослідження, які говорять, що за два роки курці вже звикли до страхітливих картинок. Саме тому в міністерстві працюють над новими картинками. Також на пачку сигарет буде наноситися телефон гарячої лінії для курців», – прокоментувала ситуацію голова департаменту Наталя Костенко.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Нагадаємо, що антитютюновий закон набув чинності в Російській Федерації ще 1 червня. Даний документ заборонив куріння в громадських місцях, у приміщеннях аеропортів, станцій метро, вокзалів, портів.

Відзначимо, що вже з 15 листопада «антитютюнове» законодавство стало жорстокішим. Тепер тих, хто курить в недозволених місцях, штрафуватимуть на суму від 500 до 1,5 тисячі рублів.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: