fbpx
Шоу-бізнес

Адам Левін визнаний найсексуальнішим чоловіком у світі

Згідно з опублікованим сьогодні журналом People рейтингом, найсексуальнішим чоловіком в світі визнаний лідер американської поп-рок-групи Maroon 5 Адам Левін.
 
"Я був просто вражений і здивований, і мені навіть здавалося, що вони жартують, але вони не жартували, і це здорово. Як музикант ти мрієш про музичну премії Grammy, але я не чекав цього"​​, – прокоментував новину виконавець.
 
Загальний тираж альбомів Maroon 5 на сьогоднішній день складає близько 30 000 000 копій. Окрім співпраці з цим колективом Адам Левін працює і з іншими музикантами, а також знімається у художніх фільмах і телесеріалах, правда, поки тільки в епізодичних ролях.
 
Рейтинг найсексуальніших чоловіків планети People публікує з 1985 року. За підсумками минулого року це звання дісталося американському акторові Ченнінгу Татуму. Цьогоріч друге місце зайняв британський актор Ідріс Ельба, на третьому місці опинився американський кантрі-співак Люк Брайан. На четвертому рядку розмістився американський співак і шоу-мен Джиммі Феллон, замкнув п’ятірку лідерів американський співак Бруно Марс.

 

Адам Левін (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: