fbpx
Політика

Єфремов звинуватив опозицію в спробі зірвати євроінтеграцію

 Лідер Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що опозиція на даний момент робить все, щоб перешкодити Україні виконати свої зобов’язання напередодні саміту у Вільнюсі. Як стверджує депутат, підтвердженням його слів є те, що окремі представники опозиції постійно їздять до країн Європи, де зустрічаються з європейськими лідерами і закликають тих не поспішати з підписанням угоди, посилаючись на те, що Україна, нібито, ще не готова до цього.  

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Фактом є те, що, зустрічаючись з представником МВФ, вони кажуть, що Україні не можна давати кредит, і це при тому, що саме їх трійця підписалася під згодою підвищити ціни на комунальні платежі. І сьогодні вони намагаються все це перебрехати і перекласти на нинішню парламентську більшість», – додав Єфремов.

Також він відзначив і те, що опозиція уникає розгляду євроінтеграційних законопроектів у парламенті. За словами Єфремова, опозиціонери намагаються подавати законопроекти, непридатні до розгляду і юридично безграмотні.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Законопроекти щодо лікування ув’язнених за кордоном в нинішньому варіанті – безграмотні, до розгляду у сесійній залі жоден з них не підготовлений », – підкреслив лідер Партії регіонів.  

У цілому, як вважає Єфремов, ймовірність прийняття євроінтеграційних законопроектів на даний момент можна оцінити як 50 на 50.

Читайте також: