fbpx
Спорт

Збірна України вирушила на гру з Францією

Збірна України з футболу сьогодні, 18 листопада, вирушила на повторний стиковий поєдинок проти національної команди Франції. Жовто-синя дружина полетіла в Париж чартерним рейсом зі столичного аеропорту «Бориспіль».

Відзначимо, що в Париж не полетів голкіпер київського «Динамо» Максим Коваль, у якого, як пишуть у ЗМІ, піднялася вчора температура. Проти Франції також не зіграють Артем Федецький та Олександр Кучер. Причина цьому відома всім – дискваліфікація. Таким чином, в обоймі Михайла Фоменка будуть 22 футболісти:

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

воротарі: Андрій П’ятов («Шахтар»), Рустам Худжамов («Іллічівець»)

захисники: В’ячеслав Шевчук, Ярослав Ракицький («Шахтар»), Євген Хачеріді («Динамо»), Віталій Мандзюк, («Дніпро»)

півзахисники: Тарас Степаненко («Шахтар»), Євген Коноплянка, Руслан Ротань («Дніпро»), Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Роман Безус, Сергій Сидорчук («Динамо»), Едмар («Металіст»), Микола Морозюк («Металург» Донецьк), Денис Дедечко («Ворскла»), Дмитро Хомченовський («Зоря»), Валерій Федорчук («Карпати»), Анатолій Тимощук («Зеніт»)

нападники: Марко Девіч («Металіст»), Роман Зозуля, Євген Селезньов («Дніпро»).

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

На сьогодні у збірної України заплановано тренування на стадіоні «Стад де Франс», де завтра ввечері буде зіграно повторний стиковий поєдинок за право виходу у фінальну частину чемпіонату світу-2014. Перед тренуванням української збірної запланована передматчева прес-конференція Михайла Фоменка.

Почнеться матч Франція-Україна у вівторок, 19 листопада, о 22:00 за київським часом. Пряма трансляція цього поєдинку запланована на телеканалі «Інтер».

Читайте також: